Affärsnätverk med bäring på Ostlänken och stadsutveckling

Klustret är öppet för alla regionens företag som ser affärschanser inom århundradets största infrastrukturprojekt och den stadsutveckling som följer. Längre ned kan du söka bland alla företag som är medlemmar i ESIC.

En bredd av branscher

Våra medlemsföretag kan vara verksamma i en mängd olika områden: mark, anläggning, bygg, fastighet, projektledning, ekonomi, IT, lokalvård, sanering, arkitekter, servicenäring, finansiering, industri, energiteknik, transport, maskinuthyrning – ja i princip alla olika roller behövs för att förverkliga stora infrastrukturprojekt och samhällsbyggnation. Här kan du söka fram ESIC:s medlemmar genom att skriva in företagsnamn, bransch eller ort.

Här kan du söka fram ESIC:s medlemmar genom att skriva in företagsnamn, bransch eller ort.

  • Filtrera utifrån bransch:

  • Filtrera utifrån ort:

Independent Business Group AB

http://www.ibg-sweden.se
Läs mer

IBG AB tillhandahåller världsledande konsulttjänster inom flygsektorn. Huvudkontor i Norrköping och projekt över hela världen för att skapa en mer hållbar värld genom miljövänliga lufttransporter.

Input interiör Öst AB

https://www.inputinterior.com/

Östsvenska Handelskammaren

https://ostsvenskahandelskammaren.se/

Byggmaskiner Gruppen Sverige AB

BJ utbildning och Säkerhetsrådgivning

http://bj-adr.se/
Läs mer

Jag har utbildning inom Farligt Gods. Arbete på väg, yrkeskompetens till yrkeschaufförer. Trafiksäkerhet, säkra lyft. Jag jobbar som konsult med farligt gods frågor

YOUnited Professionals Sweden AB

https://www.younitedprofessionals.se/
Läs mer

Vi är en lokalt förankrad byrå som erbjuder redovisningstjänster såsom löpande redovisning, bokslut och deklarationer för små och medelstora företag

Läs mer

I Sverige specialiserar vi oss på uthyrning av generalister och förmedling av specialister samt erbjuder outsourcing inom IT.

Developing Design Sweden AB

https://developingdesign.se/
Läs mer

Developing Design Sweden AB (DDS) är en koncern bestående av dotterbolagen Arkitektgruppen GKAK, Byggkoordinator samt A2H. Vi kan tillsammans erbjuda ett näst intill komplett tjänsteutbud inom konsultsektorn vilket är unikt med tanke på vår storlek som bolag

Erik Fremred Aktiebolag

Läs mer

Erik Fremred Aktiebolag är ett IT-konsultbolag som hyr ut de bästa konsulterna på marknaden till stora bolag och myndigheter. Vi hjälper till med allt från utveckling till projektledning och teamstyrning.

Veteranpoolen AB

https://veteranpoolen.se/
Läs mer

Erfarenhet, flexibilitet och trygghet. Veteranpoolen bemannar företag! Våra erfarna veteraner har ett långt arbetsliv bakom sig. De hyrs på heltid, deltid eller timmar. Oftast kan vi hjälpa till med kort varsel. Och du betalar bara för de timmar som utförs – inga dolda avgifter eller extraavgifter. Med Veteranpoolen kan du känna dig trygg!

Guy Åhlin Entreprenad AB

http://www.guyab.se/
Läs mer

Delägare i FORIA AB och har min huvudsakliga verksamhet vid SSAB Oxelösund där jag har 7 stycken entreprenadmaskiner. FORIA är det som har kontraktet och är således min uppdragsgivare.

Läs mer

A Society är den nya tidens konsultbolag på GIG-marknaden och ger de skickligaste konsulterna tillgång till de häftigaste uppdragen. Framtidens arbetskraft prioriterar frihet, samtidigt som det behövs en grundtrygghet och en stark tillhörighet för att lösgöra kraften i den. Vi hjälper därför till att maximera fördelarna i den rörliga arbetsmarknaden både för konsulter och uppdragsgivare. En sak som alla vi på A Society har gemensamt är att vi älskar att lära känna människor och att föra ihop rätt uppdrag med rätt person. Så är du en konsult eller ett konsultbolag som söker en säljande samarbetspartner eller ett företag med behov av specialistkompetens, varmt välkommen med din kontakt!

Stay Easy Apartments AB

https://stayeasy.se/
Läs mer

Vi hjälper företag med tillfälliga boenden i möblerade och fullutrustade lägenheter & villor i Norrköping och närområdet.

White arkitekter AB

https://whitearkitekter.com/
Läs mer

På White i Linköping har vi arbetat med hållbar och innovativ samhällsbyggnad sedan 1980. Vårt team av arkitekter, landskapsarkitekter, inredningsarkitekter, ljusdesigners och byggnadsingenjörer designar byggnader och platser som underlättar en hållbar livsstil. För alla.

Havator AB

https://havator.se/
Läs mer

Du vet dina behov. Vi erbjuder lösningar. Havator är Nordens och Sveriges ledande leverantör av lyfttjänster med mobilkranar. Hjärtat i vår verksamhet är våra lokala depåer: vi är nära våra kunder. Med vårt engagerade och kompetenta personal hittar vi en lösning som passar bäst dina behov. Think twice, lift once

Läs mer

Linotol - Modern golvläggare och betongentreprenör med lång erfarenhet Linotol är en erfaren golvläggare och betongentreprenör som tar ett helhetsgrepp om projektet. Genom vår uppskattade totalentreprenad kan vi samordna alla delar i en golv- och betongproduktion- från grundkonstruktioner till alla slag av färdiga ytskikt. En stor, effektiv och väl utvecklad maskinpark bidrar ytterligare till en stark plattform för kvalitet och effektivitet i arbetet. Detta gör att du som kund snabbt kan återuppta din verksamhet igen.

Hamrén Webbyrå AB

https://www.hamrenmedia.se/
Läs mer

Hamrén ger dig den svårslagna kombinationen av design, teknik och en anpassningsförmåga som skiljer oss från mängden. Därför är vi det självklara valet inom webb och digital produktion – för över 300 kunder i 30 branscher.

The Nordic Soda Company AB

http://ekobryggeriet.se/
Läs mer

The Nordic Soda Company AB / Ekobryggeriet AB erbjuder ekologisk dryck under varumärkena The DirtWaterFox Brewery och Nordic Tonics. Att tillverka ekologisk läsk är svårt. Därför är vi i dagsläget i stort sett ensamma i kategorin svensktillverkad ekologisk läsk.Vi har med dagens upplägg en produktionskapacitet på runt 3 000 000 flaskor årligen. örutom att driva ett framgångsrikt företag genom att använda den erfarenhet, de kontakter och den kunskap vi har så är vårt mål att hitta nya sätt att ge tillbaka till världen. Vi lever efter devisen ”A THIRD TO THE WORLD”. Det betyder att vi ger tillbaka en tredjedel av bolagets vinster till miljön eller människor som behöver hjälp.

Läs mer

Vi är ett lokalt Norrköpingsbaserat entreprenadföretag som är duktiga på att komma in i tidiga skeden i projekten.

Systemair Sverige AB, Region Mitt

https://www.systemair.com/

Forefront Consulting Group AB, Region Öst

https://www.forefront.se/
Läs mer

IT-konsultbolag som guidar företag och organisationer genom det digitala landskapet. Rikstäckande företag med ett brett erbjudande inom Strategi, Design och Teknik.

IDERVALL Fastigheter

https://idervall.se/
Läs mer

Idervall Fastigheter är ett familjeägt fastighetsbolag och vår familj har i generationer förvaltat fastigheter sedan 1930-talet. Vi innehar främst industrifastigheter med kontor, verkstäder, butiker och lager med bra lägen i Norrköpings större industriområden.

Projektallians i Sverige AB

https://www.projektallians.se/
Läs mer

Projektallians i Sverige AB har lång erfarenhet och kompetens över hela byggprocessen från ombyggnadsprojekt till stora nybyggnadsprojekt, vi har stor erfarenhet av högteknologiska miljöer i sjukhusmiljö, bostäder, äldreboenden och skolmiljöer. Vi har även specifika kunskaper inom fuktsäkert byggande genom våra utbildade Byggdoktorer samt våra diplomerade fuktsakkunniga. Våra unika kompetensområden innebär att projekt- och byggledningsdelen blir komplett och ger byggherren trygghet i genomförandet samt att det blir rätt från början.

Markera Projektledning AB

https://markera.se/
Läs mer

Vi jobbar för framtiden! Markera levererar produkter för ett projekts alla skeden, från tidiga utredningar till framtagande av bygghandlingar och förfrågnings¬ underlag. Uppdragen varierar men återfinns främst inom mark- och anläggnings¬sektorn. Vi kan ta ett helhetsansvar eller vara en del av ett projekt. En viktig del i ett projekt är kostnadskalkyler och tidsplanering, vilket vi har lång erfarenhet av. Vi har även kompetens att utföra byggledning och kontroll av broar och konstruktioner.

Läs mer

EWGroup är ett innovationsbaserat teknikföretag inom alla former av markmiljöfrågor, exempelvis: • Alternativa lösningar till gamla och nya problem • Skräddarsydda lösningar • Projektledning • Marksanering • Avfallshantering Vi jobbar med partners lokalt för geografisk närhet såväl som globalt, för att fånga upp ny miljöteknik med bästa möjliga lösningar.

Läs mer

Vi är ett företag i ständig utveckling med Ridskoleverksamhet, Gymnasieutbildning, Schakttipp och Bostadsexploatering. Utmaningen vi nu står för är att fylla ut våran nedlagda grusgrop för att sedan bygga en ny ridskola ovanpå . Det gamla ridskoleområdet ska sedan detaljplaneras för att bli bostadsområde.

Sandahl Partners AB

http://www.sandahls.se/
Läs mer

Vi vill verka för goda arbetsplatser och effektiva organisationer som skapar både välmående och framgång. Sandahl Partners idé och utgångspunkt är att bidra till detta med hjälp av psykologisk vetenskap och kompetens. Vi fokuserar på att utveckla de mänskliga systemen i organisationen för att skapa kraft, effektivitet och framgång. Vi vet att det är möjligt att utveckla och förbättra individers, teams och hela organisationers kapacitet och potential.

Läs mer

Hifab är Sveriges främsta projektledningsföretag. Vi erbjuder tjänster för projektledning och strategisk rådgivning inom infrastruktur, bygg- och anläggningsbranschen och bidrar aktivt till våra kunders framgång och till en hållbar samhällsutveckling.  

Kontakt

Charlotta Elliot

Projektledare ESIC

Relaterat innehåll

Branschkluster

Vi startar kluster, en plattform för tillit och samverkan, baserat på behov...

Bli medlem

I ESIC samlas företag inom en bredd av affärsområden. Som medlem i...